Het nieuwe Golden Retriever boek!

 

Onze reuen in het nieuwe boek over de Golden Retriever!

 

Eindelijk is er weer een nieuw en actueel boek over de Golden Retriever op de Nederlandse markt!

En wat dit boek voor ons extra bijzonder maakt: onze reuen

Multi Ch Break Dance Golden Robos (Dancer) en Capital Kopenhagen Golden Robos (Cross) staan erin!

 

We zijn natuurlijk ontzettend trots dat onze reuen als modellen voor dit prachtige boek zijn gevraagd. Cross werd zelfs als een dusdanig goede vertegenwoordiger van het ras gezien, dat hij is uitgekozen om aan de hand van een foto van hem de rasstandaard de verduidelijken.

 

Het boek is samengesteld en geschreven door Cindy Schwering, die inmiddels meerdere succesvolle dierenboeken op haar naam heeft staan. Het uitgebreide boek vertelt alles over de geschiedenis, het karakter en het uiterlijk van de Golden Retriever. Ook de aanschaf, puppyfase, opvoeding, verzorging, gezondheid en tal van andere onderwerpen komen uitgebreid aan bod. De tekst is duidelijk, compleet en geschreven volgens de laatste kynologische inzichten. Het boek is een prima leidraad voor zowel de aanschaf als de opvoeding.

 

De prachtige foto’s zijn gemaakt door dierenfotograaf Sanne van de Berg. Het informatieve en fraai vormgegeven boek is een aanwinst voor iedere (toekomstige) Golden-eigenaar!

 

Het boek De Golden Retriever (ISBN 9789081133005) telt 136 pagina’s en kost € 17,95. Via Dierenboekenbestellen.nl (de webshop van de schrijfster) betaalt u geen verzendkosten en ontvangt u bovendien gratis twee leuke Golden Retriever ansichtkaarten bij uw bestelling.

 

http://dierenboekenbestellen.nl/golden-retriever.html

 

 

 

Copyright © Rob Grootenboer
ALL RIGHTS RESERVED

2018

Home